About Us

Παθιασμένοι για μελέτη, διερευνώντας βαθιά τα μονοπάτια του παράξενου και Μυστηριώδη Φαινομενικού Κόσμου μας, η Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων (Genesis X Research Team ή αλλιώς XGRT), προσπαθεί μέσα από μια πολυετή ενασχόληση, καταγραφή, μελέτη και έρευνα, να φτάσει πιο κοντά σε απαντήσεις που ενδεχομένως τη φέρουν ακόμη πιο κοντά στην κατανόηση και γιατί όχι.. την αποκάλυψη όλων αυτών των ανεξήγητων, παραφυσικών, μεταφυσικών φαινομένων, συμπεριλαμβάνοντας εμπειρίες, μαρτυρίες, θεάσεις, δράση και περιπέτεια. Η παρέα ξεκίνησε με Έδρα την Αθήνα το 2001, από έναν αριθμό ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα τα οποία όμως για προσωπικούς λόγους και υποχρεώσεις αναγκαστικά χώρισαν οι δρόμοι των μελών, αλλά τον τελευταίο καιρό αναζητά νέα μέλη για να ανασυνταχθεί το καταστατικό με πιο δυνατό πάθος για εναλλακτική αναζήτηση στο χώρο της Μεταφυσικής. Στο μέσο διάστημα συνεχίστηκε η παρακολούθηση και μελέτη του θαυμαστού χώρου του Ανεξήγητου και του Παράξενου.

Η Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων (XGRT) δεν πρόκειται και δεν θα λάβει οποιαδήποτε χρηματική αμοιβή για καμία έρευνα. Δεν παριστάνουμε τους ειδικούς σε τέτοιες μελέτες – εμείς προσπαθούμε όσο το δυνατό καλύτερα να καταγράψουμε και κυρίως να κατανοήσουμε καλύτερα οποιαδήποτε από αυτά αλλά και από μαρτυρίες ανθρώπων που τα βίωσαν. Ότι εξήγηση και να δώσουμε σε κάποιο φαινόμενο, προκύπτει από τα πιο πιθανά αίτια που είχαν ως αποτέλεσμα αυτού του είδους μελέτης. Η Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων (Genesis X Research Team ή αλλιώς XGRT) είναι μια ομάδα ανθρώπων αφιερωμένοι στην έρευνα και κατανόηση του χώρου του «Ανεξήγητου». Βασικός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε να καταλάβουμε το «ανεξήγητο» και πώς να το αντιμετωπίσουμε και ΔΕΝ αποσκοπούμε σε «τεχνικές» επαφής με πνεύματα/ κυνήγι φαντασμάτων και άλλες τέτοιες γραφικές ενέργειες.

Αυτό που κάνουμε είναι να συγκεντρώνουμε στοιχεία, να μελετάμε και να διεξάγουμε έρευνα σχετικά με κάποιο φαινόμενο, τοπικό και μη, ώστε να φτάσουμε πιο κοντά σε απαντήσεις.

Αναλυτικά

Έχει ως αντικείμενο μελέτης και έρευνας «φακέλους» που αφορούν άλυτες/ανεξιχνίαστες υποθέσεις όσον αφορά τον κόσμο του «μεταφυσικού»/ «παραφυσικού»/ «ανεξήγητου». Υπάρχουν ούτε λίγες ούτε πολλές ανάλογες ομάδες, τις οποίες και σεβόμαστε απόλυτα, μα αυτό που μας ξεχωρίζει από όλους τους άλλους είναι πως πάντα με σεβασμό και προσωπικό μεράκι προσπαθούμε να ερχόμαστε πιο κοντά στον “παράλληλο” κόσμο των “απαρατήρητων” φαινομένων του κόσμου μας, χωρίς να έχουμε για ‘‘πλάτες” μας διάφορα πανεπιστήμια, σέκτες, δόγματα, οργανώσεις και λοιπές “δικτυώσεις lobby”. Ερευνούμε αυτόνομα και ανεξάρτητα, με όσα μέσα μας προσφέρει σήμερα η τεχνολογία, χωρίς να ανήκουμε στα προαναφερθέντα. Για να προχωρήσει κανείς σε αυτά τα “ελαφροΐσκιοτα” μονοπάτια χρειάζεται καθαρό μυαλό, ενέργεια, θέληση και πάθος για έρευνα και όχι σκοτεινούς “μέσους” ιδιοτελής στόχους/ σκοπούς.

Σημείωση

* Ότι κάνουμε είναι καθαρά ενημερωτικό προς το κοινό αλλά και δική μας ενασχόληση τον ελεύθερο χρόνο μας, ΜΗ κερδοσκοπικά (δεν είμαστε ΜΚΟ) και ΔΕΝ αποσκοπούμε ένταξη σε παρατάξεις, lobbies ή σε οικονομική υποστήριξη/ προώθηση χρησιμοποιώντας γενικά οργανισμούς κλπ.
* Ακόμη για να μην παρεξηγηθεί η θέση μας και η ιστοσελίδα μας, ότι υλικό (άρθρα κλπ) που υπάρχει σχετικά με την αξιοσέβαστη ιστορία και μυθολογία της πατρίδας μας, είναι καθαρά για λόγους πολιτισμικής, ιστορικής και αρχαιολογικής σημασίας και όχι για προώθηση της αρχαιοελληνικής ειδωλολατρικής θρησκείας. Δηλαδή δεν παίρνουμε θέση προσηλυτισμού όπως έχουμε εντοπίσει γενικά στο διαδίκτυο κλπ αλλά προβάλλουμε την ομορφιά και την σπουδαιότητα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού μας, που είναι η «Μήτηρ» όλων των πολιτισμών.
* ΔΕΝ έχουμε πίσω μας για «πλάτες» πανεπιστήμια, «ύπατα», οργανισμούς,
* ΔΕΝ ψάχνουμε οικονομικά κέρδη μέσα από διάφορους φορείς καθώς δεν είμαστε ΜΚΟ,
* ΔΕΝ ψάχνουμε κάποια «δημοσιογραφική θέση»,
* ΔΕΝ προάγουμε “εναλλακτικά” τύπου γιόγκα κλπ., το κάνουμε καθαρά από προσωπικό μας γούστο και κέφι για τον χώρο της Εναλλακτικής Αναζήτησης. ΔΕΝ είμαστε και ΔΕΝ αποκαλούμεθα «ghost busters» γιατί ΔΕΝ κυνηγάμε φαντάσματα.
* ΔΕΝ προάγουμε δωδεκαθεΐστικες/ παγανιστικές/ σαμανιστικές/ καμπαλιστικές/ γουϊκανικές (wicca)/ ή άλλες εωσφορογενείς αιρέσεις μαγείας!!!

Η Ομάδα μας ΔΕΝ έχει απολύτως ΚΑΜΙΑ σχέση με παρά-θρησκευτικές οργανώσεις/ αιρέσεις και οι θεματολογίες συνιστάτε για ηλικίες άνω των 18 προληπτικά προς αποφυγή λανθάνουσας ερμηνείας πληροφοριών από ανηλίκους!!

Η Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ανεξήγητων Φαινομένων αναδημοσιεύει άρθρα αρκετά συχνά και ΠΑΝΤΑ αναφέρει τις πηγές της.